Facade Groep B.V.
Contact met Facade Groep B.V.

Helmondseweg 113e in Deurne

+31 (0)493 -745 018

Sample pakket aanvragen Klantenservice

Over Façade Groep

De specialist in renovatiefolies

Welkom bij ons familiebedrijf! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige renovatiefolie waarmee u een gevel of bedrijfsruimte kunt transformeren.

Maar we zijn meer dan alleen een bedrijf dat renovatiefolie verkoopt. Wij geloven in een uitzonderlijke service en een persoonlijke aanpak om van uw renovatieproject een succes te maken. Ons team neemt de tijd om naar uw behoeften te luisteren en biedt oplossingen op maat die aan uw specifieke eisen voldoen.

We begrijpen dat elk renovatieproject uniek is en we zijn er trots op dat we onze klanten helpen de juiste producten en diensten te vinden om het gewenste resultaat te bereiken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat en met elk aspect van onze service.

Naast onze specialisatie in renovatiefolie, zijn we ook gespecialiseerd in glasfolies. Want ook problemen die ontstaan door glas in gebouwen zoals warmte, schittering, verkleuring, anti-splinter en inbraak kunnen worden opgelost met folie. Het is essentieel dat in het voorbereidingstraject de juiste adviezen worden gegeven. Hiervoor is zowel kennis van folie als glas noodzakelijk. Op dit vlak hebben wij veel expertise waarvan onze klanten optimaal kunnen profiteren.

Of u nu op zoek bent naar zonwerende, inbraakvertragende, decoratieve of privacy glasfolies, wij hebben de oplossing voor u. Onze glasfolies zijn van dezelfde hoge kwaliteit als onze renovatiefolies en worden op maat gemaakt om perfect aan uw wens of behoeften te voldoen.

Wij streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen. Of u nu een monteur, aannemer of verwerker bent, wij zijn er om u te helpen en uw renovatievisie tot leven te brengen met onze hoogwaardige renovatiefolies en uitzonderlijke service.

Façade Groep, de specialist in renovatiefolies.

Neem contact op